top of page

Een architect die u een offerte biedt met een vaste prijs

U gaat van start met nieuwbouw- of renovatiewerken en u zoekt nog een geschikte architect om u hierbij te begeleiden? We stellen onszelf graag aan u voor. Als architecten uit Waregem die in 90% van de gevallen werken met een vaste prijs bieden wij u steeds een offerte op maat aan.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

Een architect met een offerte op maat

Als architecten uit West-Vlaanderen vinden we het van het hoogste belang dat we al onze klanten een offerteprijs kunnen aanbieden die zo min mogelijk afwijkt van de eindkost. We zijn architecten met jong bloed met een hart voor het milieu. Dat maakt dat we ook denken aan kostenplaatje van uw woning ook nadat de werken afgerond zijn. Zo zetten we ecologische waarden voorop en streven we zo naar een minimale impact op onze waardevolle planeet. Dat combineren we bovendien ook met een unieke werkwijze die volledig past bij uw noden. Samenwerken met ons, dat betekent een flexibele en toegankelijke aanpak waarbij we geen enkele vraag van u uit de weg gaan.

Vraag uw offerte vandaag nog aan

Laten we samen van start gaan! Na het eerste contact zoeken we samen met u uit hoe wij als team de perfecte aanvulling kunnen zijn in uw bouw- of renovatiewerken. Bel ons op het nummer 056 90 58 38! We kunnen alvast niet wachten om samen met u uw bouwdromen te realiseren.

bottom of page