top of page

Uw architect uit West-Vlaanderen voor al uw renovatiewerken

Als architecten uit West-Vlaanderen met meer dan veertig succesvol afgeronde bouwprojecten, zijn er ook heel wat opdrachten die we wat renovatie betreft van dat lijstje kunnen afvinken. Hiervoor maakten we eerst zorgvuldig de plannen op in onze daarvoor speciaal uitgeruste software. Het resultaat was een overzichtelijke en inzichtelijke 3D-visualisatie die de klant een keurig beeld gaf van hoe de hoeve er zou komen uit te zien.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

Jonge architect uit West-Vlaanderen met een innovatieve visie inzake renovatie

Zit u met de handen in het haar hoe u uw renovatiewerken het beste aanpakt? Maak u geen zorgen, PLAM architectuur uit Waregem is uw reddende engel. De gerenommeerde masteropleiding aan het Luca School of Arts heeft ons als jonge architecten uit West-Vlaanderen aangestuurd om onze stempel te drukken op het woonlandschap in Vlaanderen, ook qua renovatie. Dat alles naast onze vakkennis in de nieuwbouw.

 

Een van de vele projecten waar we met volle trots op terugkijken, is de totaalrenovatie van de hoeve in Vichte. Het is een uitstekend voorbeeld dat bewijst dat het onze uitdrukkelijke missie is om betaalbare woningen hand in hand te laten gaan met waarden zoals duurzaamheid en ecologie.

Vertrouw op ons voor uw renovatiewerken

U zoekt een architect voor uw renovatiewerken die er zitten aan te komen of wil u graag advies inwinnen? Met onze hedendaagse kennis gecombineerd met ons West-Vlaams engagement als architect staan wij ter uwer beschikking. Contacteer ons steeds voor alle info. Bel ons op het nummer 056 90 58 38 of vraag steeds en geheel vrijblijvend een offerte aan.

bottom of page