top of page

Een ecologische architect met een visie

Duurzaam bouwen is het bouwen van de toekomst en daarom stellen we onszelf graag voor als ecologische architect met een missie. Het vormgeven van een energiezuinige woning begint aan de ontwerptafel en net daar maken wij het verschil. Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten kan u er op rekenen dat we steeds het beste van onszelf geven.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

De ecologische architect: een warm hart voor het milieu en uw budget

Een quasi energieneutrale woning bouwen die tegelijk budgetvriendelijk is? Het lijkt een verre droom, maar de realiteit is dichterbij dan u denkt! Voor een woning in Wielsbeke daagden we onszelf uit hoe met een zo een klein mogelijk budget toch een comfortabele thuis konden maken. Als architecten lieten we onze ecologische mindset zijn werk doen voor deze woning in West-Vlaanderen. Dat begon al bij het bepalen van het type constructie: we bedachten hiervoor een houtskeletbouw met FSC keurmerk. Dat keurmerk is een internationaal en onafhankelijk label voor ecologisch, sociaal en economisch verantwoord bosbeheer. Voor een ecologische architect is dat label dan ook de hoogste onderscheiding.

Energiezuinigheid als prioriteit

Verder keken we ook hoe we de verwarming van deze nieuwbouw het beste zouden aanpakken. We kwamen uit op een vloer- en muurverwarming gecombineerd met warmtepomp om verwarming via elektriciteit te voorzien. Aangezien een deel van deze energie bovendien ook opgewekt wordt door zonnepanelen is dat het ultieme bewijs dat het absoluut mogelijk is voor architecten om ecologisch verantwoord aan de slag te gaan.

Maak uw woning van vandaag een woning van de toekomst

Heeft u ook plannen voor een energiezuinige woning en zoekt u nog iemand voor het ontwerp? Twijfel niet langer, vraag uw offerte aan en we contacteren u met plezier terug. U kan ons ook steeds bellen op het nummer 056 90 58 38. Als architecten uit Waregem met een ecologische visie staan we u graag met raad en daad bij!

bottom of page