top of page

Een betrouwbare architect met een vaste prijs

Beginnen met bouwen is voor de meeste mensen wel altijd een beetje spannend, daarom is een betrouwbare architect die een vaste prijs hanteert alvast een zegen. Dat is exact wat we doen. Aangezien iedere bouwopdracht anders is, hebben we daarom een reeks pakketten samengesteld. Na een prospectie van een van onze architecten uit West-Vlaanderen bepalen we dan welke vaste prijs we u kunnen aanbieden en bespreken we onderling welk pakket er bij u het beste past.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

Architecten met een vaste prijs volledig aangepast aan uw noden

Met trots stellen we u ook onze verschillende pakketten voor. Hieronder vindt u een handig overzicht van de pakketten die wij aanbieden, onafhankelijk of dat voor nieuwbouw dan wel voor renovatiewerken betreft:

  • Begeleid: zoals de naam doet vermoeden, staan we met dit pakket u met ons beste advies bij. We informeren u over de procedures die u moet doorlopen, welke dossiers en aanvragen die u moet invullen om helemaal conform te zijn met de wetgeving. Het praktische van de bouw blijft echter in uw handen. Heeft u advies hoe u uw woning ecologisch(er) maakt? Ook wat dat betreft kunnen we u bijstaan!

  • Geholpen: wil u beroep doen op onze expertise, maar toch nog deels het heft in eigen handen nemen? Dan is het ‘Geholpen’-pakket wellicht voor u de beste keuze. Na de prospectie van uw bouwopdracht bepalen we dan, als architecten met een vaste prijs in West-Vlaanderen, bij welke knelpunten we u kunnen bijstaan.

  • Ontzorgd: dit is een pakket dat al onze diensten aanbiedt van a tot z. Met het pakket kan u volledig rekenen op onze flexibele, transparante en toegankelijke aanpak. We helpen u met onze volledige expertise bij het aanstellen van aannemers, overleggen met hen en zien toe dat de oplevering van uw nieuwbouw of renovatie zorgeloos verloopt.

Wilt u graag nog meer info? Contacteer ons vrijblijvend of bekijk onze veelgestelde vragen-pagina.

Werk samen met ons als architecten en kom niet langer voor verrassingen te staan

Door onze vaste prijs hanteren zijn we er sterk van overtuigd dat we de perfecte match zijn. Als architecten uit Waregem is onze expertise voor in en rond West-Vlaanderen reeds een begrip. Dat allemaal onafhankelijk van de aard van uw bouwplannen en het type begeleiding dat u zoekt. Contacteer ons en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Of bel ons steeds op het nummer 056 90 58 38.

bottom of page