top of page

Offerte aanvragen bij onze architect in regio Gent

Heeft u een bouwproject gepland in regio Gent, Kortrijk of daartussen en zoekt u een architect die een eerlijke offerte aanbiedt? PLAM Architectuur is het architectenbureau dat u zoekt. Als architecten uit Waregem die in 90% van de gevallen werken met een vaste prijs bieden wij u steeds een offerte op maat aan.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

Een architect met een offerte op maat

Als architecten vinden we het van het hoogste belang dat we al onze klanten een offerteprijs kunnen aanbieden die zo min mogelijk afwijkt van de eindkost. Daarom werken wij doorgaans met een vaste prijs die we op voorhand vastleggen. Voor deze prijs houden we onder andere rekening met:

  • De mate van begeleiding die u wenst: wilt u volledig ontzorgd worden of houdt u de touwtjes graag (deels) zelf in handen?

  • De complexiteit van uw project

  • Bij renovaties of uitbreidingen: het al dan niet aanwezig zijn van bestaande plannen

  • Het aantal voorontwerpen

  • De uitwerking van de technieken

Wij hebben een groot hart voor het milieu. Dat maakt dat we ook denken aan het kostenplaatje van uw woning ook nadat de werken afgerond zijn. Zo zetten we ecologische waarden voorop en streven we zo naar een minimale impact op onze waardevolle planeet. Dat combineren we bovendien ook met een unieke werkwijze die volledig past bij uw noden. Samenwerken met ons is kiezen voor een flexibele en toegankelijke aanpak waarbij we geen enkele vraag uit de weg gaan.

Image2.png

Vraag uw offerte vandaag nog aan

Laten we samen van start gaan! Na het eerste contact zoeken we samen met u uit hoe wij de perfecte aanvulling kunnen zijn voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. Bel ons op het nummer 056 90 58 38! We kunnen alvast niet wachten om samen met u uw bouwdromen te realiseren.

bottom of page