top of page

Een betrouwbare architect met een vaste prijs

Beginnen met bouwen is altijd wel een beetje spannend. Daarom is een betrouwbare architect die een vaste prijs hanteert alvast een zegen. Dat is exact wat PLAM Architectuur uit Waregem doet. Aangezien iedere bouwopdracht anders is, hebben we een reeks pakketten samengesteld. Na een prospectie door onze architect bepalen we welke vaste prijs we u kunnen aanbieden en bespreken we onderling welk pakket er het beste bij u past.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

Een architect met een vaste prijs volledig aangepast aan uw noden

Met trots stellen we u ook onze verschillende pakketten voor. De volgende pakketten zijn zowel van toepassing voor volledig nieuwe projecten als voor renovatiewerken:

  • Begeleid: zoals de naam doet vermoeden, staan we met dit pakket u met ons beste advies bij. We informeren u over de procedures die u moet doorlopen en welke dossiers en aanvragen u moet invullen om helemaal conform te zijn met de wetgeving. Het praktische van de bouw blijft echter in uw handen. Heeft u nood aan advies over hoe u uw woning ecologisch(er) maakt? Ook wat dat betreft kunnen we u bijstaan!

  • Geholpen: wilt u beroep doen op onze expertise, maar toch nog deels het heft in eigen handen nemen? Dan is het ‘Geholpen’-pakket wellicht voor u de beste keuze. Na de prospectie van uw bouwopdracht bepaalt onze technische architect dan bij welke knelpunten we u kunnen bijstaan.

  • Ontzorgd: dit is een pakket dat al onze diensten aanbiedt van a tot z. Met dit pakket kunt u volledig rekenen op onze flexibele, transparante en toegankelijke aanpak. We helpen u met onze volledige expertise bij het aanstellen van aannemers, overleggen met hen en zien toe dat de oplevering van uw nieuwbouw of renovatie zorgeloos verloopt.

Op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u nog meer informatie over onze werkwijze en tarieven.

340790987_545547784440349_4868571228174712154_n.jpg

Werk samen met ons architectenbureau en kom niet voor verrassingen te staan

Door een vaste prijs te hanteren, zijn we er sterk van overtuigd dat we de perfecte match zijn. Dankzij onze expertise zijn we een begrip in de regio. Onafhankelijk van de aard van uw bouwplannen en het type begeleiding dat u zoekt, rekent u bij ons op een eerlijke offerte. Neem snel contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

bottom of page