top of page

Architect in de nieuwbouw

Indien u op zoek bent naar een architect voor uw nieuwbouwproject, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In heel Vlaanderen heeft ons team al een aantal mooie projecten gerealiseerd. Dat gaande van het prachtige West-Vlaanderen, waar we onze oorsprong kennen, tot knappe realisaties in onder andere Gent en Antwerpen.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

Architecten in de nieuwbouw met roots in West-Vlaanderen

Ze zeggen wel eens van West-Vlamingen dat het harde werkers zijn. Wat onze architecten uit Waregem betreffen, klopt dat plaatje helemaal. Ook in onze nieuwbouwprojecten gaan we als architecten voor onze klanten tot het uiterste. Eerst en vooral willen we, zoals steeds, gestructureerd te werk gaan. Het is voor ons ook van groot belang dat de onderlinge communicatie met elk van onze klanten vlot en toegankelijk verloopt. In zee gaan met ons is in zee gaan met een architect in de nieuwbouw die u met open armen ontvangt. Hoe complex een probleem ook lijkt te zijn, wij zorgen voor de beste oplossing.

Professionalisme van het hoogste niveau

Professionalisme dragen we bovendien ook hoog in het vaandel en uit zich ook op andere vlakken. Als jonge architecten ontwerpen we onze nieuwbouwprojecten in en rond West-Vlaanderen met behulp van de meest kwalitatieve en hedendaagse software. Op die manier kunnen we als architecten uw nieuwbouw meteen tonen in een overzichtelijke 3D-visualisatie. Het is voor ons dé manier om u zo een perfect idee te kunnen geven van hoe uw woning eruit zal komen te zien.

Niet alleen voor uw nieuwbouw staan we als architecten klaar. Ook voor al uw renovatiewerken zijn we de ideale partner.

Nieuwbouw project in de planning? Op onze vakkennis kan u rekenen

Heeft u zin om met ons als architecten aan de slag te gaan voor uw nieuwbouwproject? Bel ons op het nummer 056 90 58 38 of contacteer ons via info@plam.be. Ook kan u gemakkelijk een offerte aanvragen.

bottom of page