top of page

Architect in de nieuwbouw in Waregem

Bent u op zoek naar een architect gespecialiseerd in nieuwbouw voor uw project in regio Waregem? Dan is PLAM Architectuur, gevestigd in hartje Waregem, het bureau dat u zoekt. Wij hebben al prachtige nieuwbouwprojecten gerealiseerd in heel de streek, van Gent tot Kortrijk. Dankzij onze kleinschaligheid en flexibiliteit rekent u op een persoonlijke aanpak en een eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

EEN BOUWPROJECT OP DE PLANNING?

ECOLOGISCH

VASTE PRIJS

3D-VISUALISATIES

Met onze architect wordt uw nieuwbouw een succes

In al onze nieuwbouwprojecten gaat onze architect tot het uiterste om het perfecte resultaat te bekomen. Eerst en vooral gaan we steeds gestructureerd te werk. Het is voor ons ook van groot belang dat de onderlinge communicatie met elk van onze klanten vlot en toegankelijk verloopt. Daarom luisteren we grondig naar u en zijn wij vanaf het begin transparant over de prijs. Wanneer u in zee gaat met onze architect voor uw nieuwbouw, bent u er zeker van dat al uw wensen gehoord worden. Hoe complex een probleem ook lijkt te zijn, wij zorgen voor de beste oplossing.

Professionalisme van het hoogste niveau

Professionalisme dragen we ook hoog in het vaandel. Dit uit zich op verschillende vlakken. Als jong team ontwerpen we onze nieuwbouwprojecten met behulp van de meest kwalitatieve en recente software. Op die manier kan onze architect uw nieuwbouw meteen tonen in een overzichtelijke 3D-visualisatie. Het is voor ons dé manier om u zo een perfect idee te kunnen geven van hoe uw woning eruit zal komen te zien. Daarnaast hechten we veel belang aan ecologisch bouwen en helpen we u om uw huis zo energievriendelijk mogelijk te maken om op termijn kosten te besparen. Niet alleen voor uw nieuwbouw staan we klaar. Ook voor al uw renovatiewerken zijn we de ideale partner.

Reken op onze vakkennis

Heeft u zin om met onze architect aan de slag te gaan voor uw nieuwbouwproject? Bel ons op het nummer 056 90 58 38 of contacteer ons via info@plam.be om een offerte aan te vragen. We werken met vaste prijzen, dus u komt later niet voor onaangename verrassingen te staan. Bekijk zeker onze projecten om een beter idee te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen!

bottom of page